Amnesty Nijmegen

Vacatures - Talenten gezocht

Amnesty Nijmegen zoekt op dit moment vooral een Activiteitcoördinatorzoekt.

Projectmedewerker  
Geen zin om te vergaderen of mee te doen in een subgroep? Dan is projectmedewerker zijn wat voor jou! Als projectmedewerker doe je eenmalig, wanneer het je uitkomt, mee met het uitvoeren van een 'project' met een duidelijk begin en einde. Je kunt denken aan standwerk, meedoen met de Music Meeting, de Fakkeltocht tijdens de de Internationale Dag van de Rechten van de Mens of een actuele actie tijdens de Vierdaagse en Zomerfeesten.

Vrijwilliger 
Een lokale vrijwilliger is iemand die zich graag inzet voor een van de activiteiten of doelgroepen van Amnesty Nijmegen. De meeste actieve leden van Amnesty Nijmegen hebben zich gespecialiseerd in een bepaalde activiteit of een bepaalde doelgroep in een subgroep. Je kunt denken aan het geven van gastlessen (Scholengroep), aandacht vragen voor de kwetsbare situatie van vrouwen wereldwijd (Vrouwenrechtengroep), informatie verzamelen, dossiers aanleggen en contacten ondergaan met mensen in OPskov (Rusland) enz. enz. 

Profielen
Om je te helpen welke activiteit het beste bij je past, als projectmedewerker of als vrijwilliger, hebben wij een aantal profielen opgesteld.
 
 
 
 

Waar bent je in geïnteresseerd en waar wil je je voor aanmelden?

* Gastlessen geven op scholen: klik hier voor de Scholengroep

* Werken aan de mensenrechten van vrouwen: klik hier voor de Vrouwenrechtengroep

* Steunen van de mensenrechten in Pskov: klik hier voor de Steungroep

* Meedoen aan de jaarlijkse collecte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
* Meedoen als oproepkracht: klik hier voor de activiteitencoördinator (op dit moment een vacature)

* Ik heb nog andere ideeën of suggesties? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..