Amnesty Nijmegen

Muur van Herinnering op de Ideeënmarkt

50jaar muurvanherinnering

Wij vroegen aan het publiek: "Mijn boodschap aan Amnesty Nijmegen is ..."

Enkele antwoorden:

"Belangrijk werk. Blijf doorgaan, blijf groeien!"
Jos Lauran

"Gefeliciteerd. Natuurlijk heel dubbel zo'n verjaardag. Want het liefst hadden jullie deze mijnpaal niet gehaald, omdat het niet meer nodig zou zijn: opkomen voor de rechgen van de mens. Helaas zit de wereld zo niet in elkaar en is het dus heel mooi wat jullie doen."
Mirjam Heller

"Gefeliciteerd met jullie 50-jarige jubileum! Ik vind het geweldig wat jullie allemaal doen, alle acties en het opkomen voor de mensenrechten van iedereen. Helaas is dat nog steeds nodig. Ik heb veel respect voor al het goede werk dat jullie doen!"
Yvonne Schapelhouman

"50 jaar .... en nog steeds zo nodig. Ik ben blij (als dat het goede woord is) dat er een organisatie is die achter de mensen in nood staan. Ik stel me zo voor: ik ben gevangen, wellicht gemarteld en niemand taalt daar naar. Vreselijk. Daarom altijd mijn steun en aanmoedigingen!! Dank jullie allemaal wel."
Marij Steenbeek

"Gefeliciteerd met deze leeftijdsmijlpaal. Jammer genoeg na 50 jaar nog steeds volop werk en noodzakelijk voor de aanwezigheid van Amnesty. Bedankt ook voor de inspiratie, binnen de Ledenraad, scholenwerk e.d. Jullie zijn een goede buur."
Rob Grootjans (Amnesty Venray)

"Wir gratulieren sehr herzlich zum 50 Geburtstag der AI-Gruppe Nijmegen. Unsere Fahrrad-Demonstration im letzten Jahr "Zoek de Grens op" ist uns noch in guter Erinnering. Das sollten wir wiederholen. Danke für die Einladung, es hat grossen Spass gemacht."
Antoon Rodoe, Itsuro Nakamura en Bernd Hartmann (Amnesty Gruppe Kleve)