Amnesty Nijmegen

Amnesty Nijmegen

Amnesty Nijmegen telt enkele tientallen actieve leden. Deze leden doen mee aan verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. De meeste actieve leden hebben zich gespecialiseerd in een bepaalde activiteit of een bepaalde doelgroep. Zij voeren hun werk uit in zogeheten subgroepen.
Aan de namen van deze subgroepen kun je al zien voor wie of voor welk doel ze werken (scholengroep of vrouwenrechtengroep bijvoorbeeld). Deelname aan een subgroep is niet verplicht. Wie meer geïnteresseerd is in algemene Amnesty-activiteiten of specifieke acties kan terecht bij de werkgroep, voor korte of langere tijd.

Als u onze acties waardeert, maak dan een donatie over naar NL86TRIO0197605435 t.n.v. Amnesty Nijmegen - groep 217.

amnestynijmegen ben

De Werkgroep is het overkoepelende orgaan, bestaande uit vertegenwoordigers van de subgroepen, de coördinatoren en de bestuursleden. De werkgroep is de plek waar beslissingen worden genomen over de acties van Amnesty Nijmegen.

De Werkgroep komt elke tweede dinsdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) bijeen in het Huis van Compassie aan de Vlietstraat 20b.

De vergaderingen beginnen om 20.00 uur. Loop gerust voor een kennismaking met het werk van Amnesty eens binnen.
Naast de Werkgroep vergaderen ook de Scholengroep en de Vrouwenrechtengroep in het Huis van Compassie.

E-mailadres
Amnesty Nijmegen heeft één overkoepend e-mailadres. U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier voor een overzicht van alle bestuursleden, coördinatoren en contactpersonen.